Forsendelse i Business Central, NAV og Uniconta

Gør forsendelse til en leg med Consignor til Business Central, NAV og Uniconta

Consignor til Business Central, NAV og Uniconta er bindeleddet mellem din kunder og dit lager. Ved hjælp af ordresystemet, kan du som virksomhed få adgang til verdens største transportbibliotek.

Med Consignor til dit økonomisystem kan du printe labels og overføre forsendelsesdata til transportører helt automatisk. Du får overblik over dine forsendelser gennem statistikker og rapporter. Du kan track and trace dine forsendelser og informere dine kunder om deres pakker. Du får en enkel returhåndtering og mange flere værdifulde værktøjer i Consignor.

Undgå at vedligeholde data flere steder

Hvis din virksomhed har prøvet at skrifte transportør, kender du til, at det kan være en stor opgave at opdatere informationer i alle systemer. Samtidigt kan det tage mere tid end nødvendigt, hvis småting skal ændres i flere systemer. Med Consignor til dit økonomisystem, kan du nøjes med at ændre dine transportøroplysninger et enkelt sted. Integrationen mellem Consignor og dit system gør, at når du ændre information i dit system, ændres oplysninger i alle systemerne. Du sikrer derfor en mere effektiv arbejdsgang og mindsker fejl.

Forsendelse i Business Central, NAV og Uniconta er tilpasset din virksomhed

Folkene bag Consigner, har igennem mange år tilpasset standardindstillingerne, så de passer til langt de fleste almindelige virksomheder. Det er derfor meget nemt at komme godt fra start. Skulle din virksomhed alligevel have ønsker om forbedringer i opsætningen, har vi hos Systemcenter stor ekspertise i optimeret integration af Consignor. Vi kan hurtigt finde ud af, om det er muligt at sætte forsendelsen op til din virksomheds behov.

Vil du vide mere?

Udfyld formularen, så kontakter en af vores dygtige konsulenter dig. Så kan vi sammen finde frem til, om Consignor er det rigtige transport- og forsendelsesmodul til din virksomhed.

  Consignor transportloesning nav
  • Fragt

  • Leveringsmuligheder i checkout

  • Track & Trace

  • Retur

  • Rapportering

  • Egen flåde

  • Click & Collect

  • Scan App