Let lageroptælling med scanner til Dynamics NAV og Business Central

Brug en scanner til hurtig og effektiv lageroptælling

Vil du gerne lave hurtige optællinger af dit lager og minimere muligheden for fejl, så har vi lavet denne løsning, som baserer sig på en symbol scanner med Motoscan software.

Basis er lageroptællingen i Dynamics NAV, hvor man opretter en optællingskladde. Herefter tager man scanneren (håndterminalen) og anvender den til at scanne varenummer og indtaste antallet. Når man er færdig placeres scanneren (håndterminal) i docking stationen og optællingskladden opdateres med det optalte antal. Hvis der anvendes lokation ved optællingen, kan denne funktion også anvendes.

Udvidelsesmuligheder til din scannerløsning

Det er også muligt at benytte scanneren til oprettelse af indkøb, oprettelse af ordrer, samt opsamling af omkostninger og timer i et projekt.

Abonnement på scannerløsning

Ved at tegne et abonnement hos Systemcenter, sikrer du din løsning også virker i den næste version af Microsoft Dynamics. Vi sikrer hos Systemcenter at du modtager alle nye ændringer til din løsning. Vores scannerløsning følger selvfølgelig Microsofts nyeste versioner – derfor sikrer du med et abonnement, at du altid arbejder med de nyeste muligheder

Priser på scannerløsning til Dynamics NAV

ProduktPris
Håndterminal + NPT ScanKr. 7.000 ekskl. moms
xStatus – lagerKr. 7.500 ekskl. moms
InstallationKr. 2.500 ekskl. moms
Min abonnement pr. årKr. 1.000 ekskl. moms

Vil du vide mere?

Udfyld formularen, så kontakter en af vores dygtige konsulenter dig. Så kan vi sammen finde frem til, om en scannerløsning til lageroptælling kan effektivisere arbejdsgangen i din virksomhed.

  Scanner lageroptælling til Dynamics NAV
  • Hurtig optælling af dit lager
  • Lageroptælling i NAV
  • Kan anvendes til oprettelse af indkøb
  • Kan anvendes til opsamling af omkostninger
  • Kan optælle antal timer i et projekt
  • Scanner til lageroptælling i god kvalitet