Lønsystem til Dynamics NAV og Business Central

Få styr på lønnen med et lønsystem lavet specifikt til Dynamics NAV og Business Central

Med Lessor Payroll til Dynamics NAV og Business Central, bliver arbejdet for din lønansvarlige gjort lettere og mere effektivt. Når lønsystemet integreres i Dynamics NAV, deles alle medarbejder informationerne fra NAV med Lessor Payroll. Den lønansvarlige kan derfor trække en masse data på hver enkelt medarbejder via Dynamics NAV, og gøre arbejdet lettere i forhold til lønarbejdet. Fra NAV kan der f.eks. trækkes oplysninger som navn, adresse og CPR. nummer. Benytter du dit ERP-system til timeregistrering og erhvervskørsel i privat bil, er det muligt at trække disse oplysninger over i Lessor Payroll også. Dit lønsystem til Dynamics NAV arbejder nemlig sammen med de andre moduler smertefrit, samt skaber effektivitet og overblik.

Gør det let at indberette til FerieKonto

Med et effektivt lønsystem til Dynamics NAV og Business Central, er det nemt for den lønansvarlige, at indberette til FerieKonto og Arbejdsgivernes Centrale Ferieregister. Efterfølgende er det smertefrit at afstemme til finanskonteringen. Lige så vigtigt, er det nemt for den lønansvarlige at oprette og fjerne nye medarbejdere i systemet.

Arbejd altid i den nyeste version af dit lønsystem

Med Systemcenter Randers som leverandør af dit lønsystem, sikrer din virksomhed, altid at arbejde i de nyeste versioner. Er der løbende spørgsmål om enten Dynamics NAV eller Lessor Payroll, kan vores supportafdeling kommer problemet til livs – enten på mail, telefon eller fjernskrivebord.

Brug statistik i dit lønarbejde

Lessor Payroll gør det muligt for din virksomhed at arbejde med medarbejderstatistik. Den data der kommer ind igennem lønarbejdet, kan let deles med chefen for at skabe overblik. Det kan f.eks. være medarbejderfravær eller tilbageværende ferie for afdelingerne.

Vil du vide mere?

Udfyld formularen, så kontakter en af vores dygtige konsulenter dig. Så kan vi sammen finde frem til, om Lessor Payroll er det rigtige lønsystem til til din virksomhed.

  Lessor Payroll Lønsystem til Dynamics NAV
  • Automatisk finanskontering
  • Kendte logikker og genvejstaster
  • Opret og vedligehold kun stamdata et sted
  • Let oprettelse af nye medarbejdere
  • Mulighed for integration med andre moduler
  • Løbende udvikling og support
  • Nem fraværsregistrering
  • Samarbejde med andre moduler i NAV