NiceLabel til Business Central

Den nemmeste måde at design og printe etiketter i Business Central

Ved at forbinde NiceLabel med din Business Central, kan du nemt udskrive etiketter med dataene fra din ERP-system.

NiceLabel integreres direkte med Business Central, hvorefter udskrivningen kan startes fra et hvilket som helst punkt i dit ERP-system.

NiceLabel er en af markedets mest brugervenlige løsninger

NiceLabel er en af de simpleste løsninger på markedet. Løsningen hjælper virksomheder i alle størrelser med deres etiketter. Fra design til print og alle skridt derimellem.

NiceLabel inkluderer en indbygget labeldesigner der leverer en velkendt Microsoft Word-lignende brugerflade. Her kan du designe etiketter og flersiders dokumenter som f.eks. følgesedler.

Gem og tilgå dine etiketter hvor som helst

NiceLabel gemmer alle dine etiketter i skyen, hvorefter du kan tilgå dem hvor som helst, når som helst og fra en web browser. Med NiceLabel har man mulighed for at låse og prompte variabler, så man eliminerer fejl hos printoperatørerne.

Altid de rigtige produktdata på dine etiketter

Når NiceLabel integreres til din Business Central, giver det mulighed for at dele produktdataen mellem systemerne. Derved undgår du fejletiketter, da informationerne trækkes direkte fra dit ERP-system og eliminere manuelle processer.

Screenshots fra integrationen

Vil du vide mere?

Udfyld formularen, så kontakter en af vores dygtige Business Central konsulenter dig. Så kan vi sammen finde frem til, om NiceLabel er den rigtige løsning til din virksomhed.

  Nice Label Logo
  • Simpel design af etiketter fra alle enheder

  • Sikker opbevaring af etiketter og data i skyen

  • Integrer etiketter med din data

  • Brugervenligt og nemt at meste

  • Udskriv etiketter med dataene fra dit ERP-system

  • Fuld integreret til Business Central