ePay integration til Dynamics NAV

Få styr på betalingerne via en ePay integration til Dynamics NAV

Med en betalingsløsning fra ePay kan din virksomhed nemt tage imod betalinger online. Som nordens førende betalingsgateway, som tilbyder sikre og fleksible betalingsløsninger til små og store virksomheder over hele Europa.

Integrationen til Dynamics NAV sker via SOAP webservice. Denne integration gør det muligt at hæve, kreditere, slette og hente status på registrerede betalinger. Som standard er det implementeret til at kunne køre via salgsordre, pluk eller bogført faktura.

Hvad er ePay?

ePay er en betalingsløsning til din hjemmeside, som fungerer som mellemled mellem din webshop og kunden. Med løsningen, er det nemt for dig at tage imod kundernes betalinger med kreditkort. I stedet for at sætte sig ind i det store programmeringsarbejde og overholde meget høje sikkerhedskrav, kan du i stedet leje betalingsydelsen. Løsningen betegnes som betalingsgateway, fordi kommunikation imellem webshoppen og indløseren er krypteret.

Generel brug af denne integration til Dynamics NAV

Når integrationen er fuldført, er der nu tilføjet et nyt felt med betalingsID i dit økonomisystem i salgsordren / fakturaen. Feltet er koblet salgsordren / fakturaen sammen med betalingen der ligger på ePay. Samtidigt er der tilføjet 3 nye knapper.

ePay Dynamics NAV

Check. Sender en forespørgsel. Herefter får du svar tilbage med det autoriserede beløb og det hævede beløb.
Hæv betaling. Hæver betalingen.
Slet. Sletter betalingen.

Systemcenter Randers står for integrationen til din Dynamics NAV

Vi laver din integration med disse fire simple steps.

 1. Opsætning af udviklingsmiljø
 2. Godkendelse af betaling
 3. Kunden godkender at integrationen må finde sted
 4. Indhent den godkendte betaling

Vil du vide mere?

Udfyld formularen, så kontakter en af vores dygtige Dynamics NAV konsulenter dig. Så kan vi sammen finde frem til, om integrationen giver mening for din virksomhed.

  ePay Logo
  • Nem installation

  • Gennemskueligt

  • Høj sikkerhed

  • Salgsordre

  • Pluk

  • Bogførte faktura