PayPal integration til Dynamics NAV

Få styr på betalingerne via PayPal integration til Dynamics NAV

Dine kunder forventer flere og flere betalingsmåder, som en del af den service din virksomhed leverer. Som et alternativ til bankoverførsel eller kreditkort, kan du derfor tilbyde dine kunder PayPal som betalingsmetode. Tager din virksomhed imod betaling fra PayPal, har du brug for en integration til din Dynamics NAV. Vi har i Systemcenter Randers udviklet denne integration, som virker via REST webservice. Integrationen gør det muligt at hæve og hente status på registrerede betalinger. Som standard fungerer denne integration med salgsordre, pluk og bogførte faktura.

Hvad er PayPal?

Paypal er et internationalt, anerkendt, online betalingssystem. Systemet bliver brugt af mere end 200 millioner mennesker på verdensplan, og er mere og mere udbredt i Danmark. Systemet anvendes som alternativ betalingssystem i flere internetbutikker, grundet den store sikkerhed det giver for både virksomhed og kunde. For at benytte systemet som kunde, skal du blot tilknytte dit betalingskort til din nyoprettede bruger på den officielle hjemmeside.

Generel brug af PayPal integrationen til Dynamics NAV

Når integrationen er fuldført, er der nu tilføjet et nyt felt med betalingsID i dit økonomisystem i salgsordre / bogførte faktura. Feltet er koblet salgsordren / fakturaen sammen med betalingen der ligger på PayPal. Samtidigt er der tilføjet 2 nye knapper.

Hæv betaling ved PayPal

Check. Sender en forespørgsel. Herefter får man svar tilbage med status på betalingen.
Hæv betaling. Hæver betalingen.

Systemcenter Randers står for integrationen til din Dynamics NAV

Vi laver din integration med fire simple steps.

 1. Opsætning af udviklingsmiljø
 2. Godkendelse af betaling
 3. Kunden godkender at integrationen må finde sted
 4. Indhent den godkendte betaling

Vil du vide mere?

Udfyld formularen, så kontakter en af vores dygtige Dynamics NAV konsulenter dig. Så kan vi sammen finde frem til, om integrationen giver mening for din virksomhed.

  PayPal integration Dynamics NAV
  • Hurtigere betaling

  • Tag imod betalinger fra udlandet

  • Øg konverteringsraten

  • Salgsordre

  • Pluk

  • Bogførte faktura