Systemfil til Uniconta

Hvad kan Systemfil?

Det er faktisk meget simpelt. Du sender dine fakturaer til Systemfil, som automatisk indlæser faktura-data i dit ERP-system. Herefter er alle data klar til bogføring og du sparer derfor det daglige indtastningsarbejde. Vi laver integrationen til  Uniconta.

Med mere end 250.000 varelinjer om måneden, på mere end 70.000 fakturaer, er Systemfil det mest anvendte system til aflæsning af faktura-data i Danmark.

Virksomhedens administration oplever stor tidsbesparelse og manuelt arbejde

Der er stadig mange virksomheder der taster faktura ind i deres økonomisystem manuelt. Det er administrativt besværligt og med nutidens teknologi – spild af tid. Systemfil kan nemt og hurtigt spare din virksomhed for 50-70% af tiden du bruger på fakturaindtastning. Omregnet i timepris, kan det ikke betale sig at gøre manuelt.

En af markedets billigste løsninger

Det behøver ikke være dyrt, at automatisere dele af administrationen. Systemfil er en af markedets billigste løsninger til afløftning og overførsel af faktura-data. Du betaler et månedligt abonnement på kr. 250, hvor der følger 142 bilag med i prisen. Derefter betales kun for det du bruger. Din månedlige omkostning er derfor baseret på, hvor mange faktura du sender til Systemfil.

Priser

Alle priser er ekskl. moms og med 3 måneders opsigelse.

ProduktPris
Standard opsætningkr. 2.500
Abonnement inkl. 142 bilagkr. 260 pr. md.
Pr. ekstra bilagkr. 1,81 pr. pdf/xml
+ manuel håndtering eller OCRkr. 3,85 pr. bilag
Varelinjer ved pdfkr. 0,60 pr. linje
Varelinjer ved xmlkr. 0,20 pr. linje

Vil du vide mere?

Udfyld formularen, så kontakter en af vores dygtige konsulenter dig. Så kan vi sammen finde frem til, om Systemfil er den rigtige løsning til din virksomhed.

  Vælg økonomisystem:

  Fakturafil
  • Spar i gennemsnit lidt over 1 time om dagen

  • Saml dages data i en fil

  • Serienumre findes nemt og hurtigt

  • Find varer med Track & Trace

  • Tilpasset Uniconta / Business Central

  • Løbende opdateringer

  • Understøtter pdf, text , xml, m.m.

  • Effektivt og økonomisk