Opkøb af Gekko Data ApS

Vi byder velkommen til Gekko Data ApS og deres kunder.

Direktør Henrik Bache fortsætter sit virke hos Systemcenter på vores adresse i Randers og vil fortsat være kontaktperson til sine kunder.

Direktør for Gekko Data ApS Henrik Bache fortæller:
”Efter 21 år som selvstændig og en lang periode med en pandemi, der skabte isolering og hjemmearbejde, var det tid til noget nyt. Jeg savnede kollegaer og at være en del af et fællesskab. Tilfældigheder gjorde, at jeg kom i kontakt med Systemcenter A/S. Her så jeg en god mulighed for at indtræde i omtalte fællesskab. Et fællesskab med høj faglighed og gode kollegaer. Jeg føler mig overbevist om, at jeg hos Systemcenter A/S både får mulighed for at arbejde med de systemer jeg kender, men også får mulighed for at udvikle mig både fagligt og personligt.”

Medejer af Systemcenter, Anders Bay fortæller:
”Henrik tog kontakt til os for at høre, om vi kunne have interesse i at opkøbe Gekko Data ApS. Henriks virksomhed har mange af de it-kompetencer, som vi oplever stor efterspørgsel på. Herunder konsultation og rådgivning på økonomisystemerne Uniconta, C5 og XAL. Med opkøbet følger der også viden og erfaring indenfor specielt produktionsvirksomheder. Det er heller ingen hemmelighed, at med virksomhedens fysiske lokation i Viborg, er kundeporteføljen placeret strategisk godt, ud fra den vækststrategi vi har i Jylland. Vi glæder os til at byde Gekko Data ApS og dets kunder velkommen hos Systemcenter.”

Skriv til os
info@systemcenter.dk

Ring til os
8711 3720