Opkøb af it-virksomheden XPI ApS

For fjerde gang på kun to år, har Systemcenter Randers været ude at købe op

Den 1. januar overtog Systemcenter Randers kundeporteføljen hos XPI ApS. Det betyder, at Asger de Neergaard Bonde, tiltræder som ny seniorkonsulent hos Systemcenter Randers. Asger, tidligere administrerende direktør hos XPI, fortsætter derfor som kontaktperson alle tidligere XPI-kunder hos Systemcenter Randers.

Systemcenter Randers’ administrerende direktør Anders Bay fortæller om opkøbet:
”Vi ønsker at konsolidere os som små og mellemstore virksomheders foretrukne leverandør inden for økonomisystemer baseret på Microsoft Dynamics NAV og C5, Office 365, e-Commerce og tilhørende konsulentydelser.

XPI har mange års erfaring med rådgivning i Microsoft software, Uniconta økonomisystemet og andre administrative softwareprodukter, og det var derfor oplagt, at vi konsoliderede XPI’s aktiviteter hos os, således kunderne kan få en endnu bredere palette af kompetencer stillet til rådighed.”

En styrkelse indenfor Dynamics C5 hos Systemcenter Randers

Overtagelsen af XPI ApS skal ses som en styrkelse af forretningsgrundlaget og i at fastholde og udbygge den samlede viden indenfor Dynamics C5, men også indenfor det nye system Uniconta. Videnskapaciteten hos Systemcenter Randers, har i firmaets 20-årige historie aldrig været stærkere indenfor Dynamics C5, og det er vores helt klare mål, at det selvfølgelig skal komme kunderne til gode. Asger indgår som medansvarlig for vores C5 team og vil fortsætte, som den primære kontakt til sine nuværende kunder.

Byd velkommen til Asger de Needgaard Bonde hos Systemcenter Randers

Nyansatte seniorkonsulent, Asger de Needgaard Bonde udtaler:
“Valget af samarbejdspartner faldt på Systemcenter Randers, fordi jeg deri kunne se en stor fordel for XPI’s kunder. De vil hos Systemcenter Randers kunne få en forbedret support, flere software-produkter, hjælp til infrastruktur og al hardware til hele virksomheden.

Da jeg følger med i overtagelsen, vil XPI’s kunder stadig kunne få den gode service de hidtil har fået og dermed langsomt vænne sig til den udvidede support og service.

Jeg håber alle mine kunder vil tage godt imod denne nyhed og at alle vil kunne drage fordel af det nye samarbejde. I hvert fald er jeg faldet rigtig god til i det nye samarbejde og håber på mange gode år med gamle som nye kunder.”

Vil du vide mere om ERP-systemerne fra Systemcenter Randers?

Med tilføjelsen af Asger de Neergaard Bonde vokser Systemcenter Randers’ videnskapacitet endnu en gang. Læs mere om vores løsninger, ved at trykke på knappen nedenfor.