Opfyld kundernes forventning til hurtig service, med et effektivt ordrebehandlingssystem

Dine kunder forventer i dagens online B2B verden en hurtig service, og det er vigtigt at du som virksomhed opfylder disse forventninger for at forblive konkurrencedygtig.

Kunderne vil købe produkter på deres måde, og forventer valgmuligheder som f.eks. produkttype, købskanal, betalingsmåde og leveringsmåde. Samtidigt forventes en hurtig levering og god service.

Kravene er altså store fra start, og her kan et ordrebehandlingssystem hjælpe din B2B virksomhed med at skabe tilfredse kunder. Vi gennemgår tre måder i denne artikel, hvorpå ordrebehandlingen kan skabe værdi for kunden og din virksomhed.

Få kontrol over din virksomheds salgscyklus

Flere valg kan som nævnt øge kundens tilfredshed, men det gør også ordrerne mere komplekse.

For at sænke risikoen tilknyttet en større volumen og kompleksitet i B2B salget, yder dit ordrebehandlingssystem en samlet visning af alle salgsordre og varereturneringer. Ordrebehandlingssystemet lader dig vise, ændre og overvåge dine salg fra når ordren er placeret, gennem godkendelsen, faktureringen og opfyldelsen.

Med et ordrebehandlingssystem system får din virksomhed fokus på den komplette salgscyklus. Du møder dine kunders behov for en hurtig, præcis og problemfri oplevelse samtidigt øges din operationelle effektivitet.

Hurtig godkendelse og levering

Ved at benytte workflows udarbejdet til din virksomheds specifikke behov, kan meget af virksomhedens ordreprocedure automatiseres. Automatiseringen strømliner ordreprocessen og automatiserer godkendelsesprocessen præcis som din virksomhed har behov for.

Automatiseringen minimerer fejl under leveringsprocessen og sikrer dit ERP-system altid er opdateret. Det hjælper ydermere med at reducere forsinkelser og sikrer dine kunder en kort leveringstid.

Brug data som en fordel

Udover den øgede hastighed du får med et ordrebehandlingssystem, får du også mulighed for at få værdifuld indsigt i din virksomhed.

Din virksomhed vil få mulighed for at forbedre prognoser, indkøbsvalg og intelligent lager genopfyldning.

Pepperi optimerer din ordrestørrelse med 10 %

Med en B2B løsning fra Pepperi, kan dine kunder lægge ordrer 24/7 på web eller deres mobile app. Med Pepperi får du også muligheden for at tildele personlige kataloger til udvalgte kunder, håndtere priserne, udføre salgsordrer og meget mere. Pepperi er en international B2B-løsning der løser dine behov på en simpel og intuitiv måde. Pepperi optimerer din ordrestørrelse med op til 10 % og dine field sales med op til 15 %.