Outlook integration til Business Central og Dynamics NAV

Hvis dit økonomisystem enten er Business Central eller Dynamics NAV, har du mulighed for at integrere økonomisystemet direkte med Microsoft Outlook. Integrationen betyder, at du kan arbejde direkte i dit økonomisystem fra din e-mail, hvilket åbner for en masse ny funktionalitet der sparer dig tid i din dagligdag.

Du kan herunder se vores seniorkonsulent Claus Nørgaard fortælle om integrationen og hvordan den kan benyttes, eller læse videre nedenfor, hvor videoens manuskript er gennemgået.

Arbejd med dit økonomisystem direkte i Outlook

Når den assisterede opsætning er kørt i Business Central, vil der komme to nye ikoner i Microsoft Outlook. Disse ikoner kan benyttes til at åbne dit økonomisystem direkte i dit mail-program. Får du fx en e-mail fra en kunde eller en kreditor, kan du trykke på ”Kontaktoplysninger”. Outlook indlæser nu informationerne fra kontaktpersonen, for at se om din virksomhed har oplysninger på ham i økonomisystemet. Er han oprettet i økonomisystemet, kan du trække alle oplysninger på virksomheden. Er han ikke oprettet, kan du tilføje ham som kontaktperson på en eksisterende virksomhed, eller oprette virksomheden direkte ud fra din e-mail.

Få et komplet overblik direkte i din e-mail konto

Når virksomhedsoplysningerne er indlæst fra Business Central til Outlook, kan du tilgå alle oplysninger direkte i Outlook.

Det kan fx være du gerne vil kende til, hvor mange igangværende salgsordrer den pågældende virksomhed har til godkendelse i dit økonomisystem. Det du normalt skulle over i økonomisystemet for at se, klares på et enkelt klik i Outlook.

Et andet eksempel kunne være, at din virksomhed har rykket en kunde for en faktura der ikke er blevet betalt. Kunden svarer nu, at den faktura må du gerne sende igen, for den er blevet væk. Du kan nu direkte i din e-mail åbne den pågældende faktura, under kundens kontaktoplysninger og trykke ”send som e-mail”. Med ganske få klik, kan du altså trække informationen direkte i Outlook og benytte den med det samme. Helt uden at have flere programmer åbne på din computer.

Det er smart og det effektiviserer det daglige arbejde i dine Microsoft programmer. Claus Nørgaard benytter selv integrationen og fortæller gerne om mange andre fordele. Kontakt Systemcenter Randers i dag, så hjælper vi jer hurtigt videre med ovenstående løsning.