Spar tid og penge ved at outsource oplæringen af medarbejdere i virksomhedens it-systemer

Har du ansat nye medarbejdere efter sommerferien?

Efter sommerferien er den helt store sæson for nye medarbejdere i virksomheden. Det betyder ofte, at de nye medarbejdere skal lære virksomhedens it-systemer at kende, hvilket kan tage tid. Både for den nye medarbejder, men også for de medarbejdere der skal lære fra sig.

Sådan bliver du lynhurtigt ekspert i virksomhedens it-systemer

Hos Systemcenter Randers har vi huset fyldt med eksperter i diverse økonomisystemer og Office 365. Eksperter der gerne vil lære fra sig og effektivisere det daglige arbejde i it-systemerne hos vores kunder. Vi holder daglige online kurser af én times varighed, hvor Systemcenter Randers personligt står for undervisningen.

Skal du f.eks. som ny medarbejder arbejde i Dynamics NAV, kan du med fordel tilmelde dig vores online kurser i netop dette. Med kurser som ”Kom godt i gang med Dynamics NAV”, bliver du rundvist i systemet af vores NAV konsulent Bjarke Laustsen. Der er hele 16 online kurser i Dynamics NAV, så du kan lære alt fra ”Fakturering” til ”Salgstilbud og salgsordre”.

Bryd statistikken og undgå tidlige frafald

Vidste du, at 25 procent af alle nyansatte har forladt deres stilling igen før det første år er gået? Vidste du, at 22 procent af medarbejderomsætningen sker i løbet af de første 45 dages ansættelse? Vidste du, at 4 procent aldrig vender tilbage efter første arbejdsdag? Det viser tal fra lederweb.dk.

Det kræver både tid og penge at rekruttere nye medarbejdere. Det kan være en lang proces, som i sidste ende koster på virksomhedens bundlinje. Derfor skal virksomhederne sørge for, at de hurtigst muligt får klargjort sine nye medarbejdere, til at kunne arbejde effektivt og tilfredsstillende.

Færre omkostninger og mindre spildtid

HR-People estimerer at oplæringen af nye medarbejdere, koster kr. 25.000 i oplæringstimer fra medarbejdere og ledere. Til sammenligning koster det kr. 2.795 at få adgang til Systemcenter Randers’ online kurser i f.eks. Dynamics NAV eller Office 365, i et helt år. Kunne du tænke dig at vide mere om, hvad vi kan tilbyde af undervisning, så tag et kig via knapperne nedenfor.