EmVi valgte SharePoint til administration og deling af filer

EmVi ApS blev etableret i 2013. I dag fokuserer de på import af non-food produkter fra fjernøsten. EmVi benytter større detailvirksomheder i Skandinavien, Tyskland, Polen og England som salgskanal.

SharePoint erstatter Hosted desktop hos EmVi

EmVi kontaktede Systemcenter, da de søgte en samarbejdspartner, der kunne hjælpe dem med at optimere deres it-løsning. EmVi benyttede sig af en ældre hosted desktop løsning, og var parat til en mere effektiv løsning.

Anders Nielsen fra EmVi fortæller:
”Vi kontaktede Systemcenter, da vi havde behov for en erstatning til vores hosted desktop løsning. Vi var på udkig efter en leverandør, der kunne hjælpe os med at vælge den rigtige erstatning og flytte vores filer. SharePoint endte med at være den rigtige løsning for os. Det har vist sig at være både en effektiv løsning som dækker vores behov, samtidigt med, at prisen er god.”

Salgschef hos Systemcenter, Steffen Christensen fortsætter:
”EmVi havde de allerede Microsoft 365 licenser til deres arbejdscomputere. Det passede perfekt, da min første tanke var, at SharePoint var den rigtige erstatning til deres løsning. Vi hjalp EmVi med at flytte samtlige af deres data over i SharePoint fra deres filserver. SharePoint fungerer som et intelligent mobilt intranet. Medarbejderne kan nu dele og administrere filer med hinanden og samtidigt tilgå dem nemt overalt – også fra mobilen. Med SharePoint har EmVi i dag plads til 1.000 GB i skyen.”

Microsoft 365 support sikrer EmVi en gnidningsfri arbejdsdag

For at sikre en effektiv arbejdsdag, har EmVi tegnet supportabonnement til deres Microsoft 365 brugere. Møder medarbejderne uforudsete problemer, kan de altid ringe eller skrive en mail til Systemcenter’s supportafdeling. Supportmedarbejderne er hver dag fra 08.00 til 16.00 klar til at hjælpe.

EmVi tager nu backup af alle deres filer i Microsoft 365

For at sikre EmVi’s data i Microsoft 365, er der på samtlige brugere installeret backup til Microsoft 365.

Salgschef hos Systemcenter, Steffen Christensen fortæller:
”Vi anbefaler altid vores Microsoft 365 kunder, at de tager backup af deres filer og e-mails. Specielt i tilfælde som disse, hvor SharePoint benyttes til at opbevare alle virksomhedens data.”

Nyt hardware til en effektiv it-infrastuktur

Som en del af EmVi’s nye it-infrastruktur, var der behov for hardware. Til den opgave hjalp Systemcenter’s Arno Larsen med at udvælge det rigtige hardware.

Resumé af it-løsningerne leveret til EmVi

Vi glæder os til at fortsætte samarbejdet med EmVi i fremtiden. Indtil videre har løsningerne bestået af:

  • Microsoft 365 med fokus på SharePoint som intranet og fil-lokation
  • Microsoft 365 backup som et ekstra lag sikkerhed
  • Microsoft 365 supportaftale
  • Nyt hardware til medarbejderne
  • Nyt og effektivt antivirus på alle computere

Klar til rådgivning og sparring?

EmVi logo 300px
Systemcenter Logo