Kjelkvist Entreprenør NAV-Brancheløsning

Kjelkvist A/S har fået et hurtigere og nemmere bogholderi med DM&E NAV-Brancheløsning

Kjelkvist A/S er en velorganiseret og velkonsolideret entreprenørvirksomhed lokaliseret i Sønderjylland. Kjelkvist A/S løser, med sin store stab på 68 dygtige medarbejdere, opgaver og specialopgaver indenfor entreprenør-, kloak-, anlægsgartner- og murerfaget.

Som branchespecialister, er Kjelkvist A/S medlem af Danske Maskinstationer og Entreprenører. De har valgt at benytte sig af branchespecifikke it-løsninger såsom DM&E NAV-Brancheløsning. En løsning som udvikles og supporteres af Systemcenter A/S.

Slut med forsvundne fakturaer med DM&E NAV-Brancheløsning

Jens Maybom, direktør hos Kjelkvist A/S fortæller om DM&E NAV-Brancheløsning:
“I det daglige arbejde, benytter vi vores brancheløsning til fakturaer, sagsstyring, efterkalkulation og bogholderi. Specielt vores fakturagodkendelse er blevet meget nemmere og hurtigere. Vi oplever ikke længere, at der går fakturaer tabt, hvilket før var tilfældet da vi håndterede det på papir. Vi har med denne løsning fået en kontinuerlig efterkalkulation på sagerne, hvilket sikre en bedre sagsstyring.”

Overblikket er det vigtigste for Kjelkvist A/S

Jens Maybom fremhæver specifikt sagsstyringen og overblikket som værende det, Kjelkvist A/S er allermest tilfredse med ved deres DM&E NAV-Brancheløsning. De har nu et komplet overblik over økonomi, maskiner og medarbejdere. Når data indtastes i systemet, kan Kjelkvist A/S nemt udføre analyser ud fra det samlede data. Det kan f.eks. være maskinernes effektivitetsgrad, medarbejdernes tidsforbrug på forskellige arbejdsopgaver eller indtjeningen på specifikke arbejdsområder.

Altid mulighed for support

Ved siden af sin brancheløsning har Kjelkvist A/S tegnet et supportabonnement. Det betyder kort og godt, at hvis Jens Maybom har et spørgsmål om sin løsning, kan han altid ringe eller skrive til vores interne supportafdeling. Systemcenter har medarbejdere siddende på hovedkontoret i Randers, men også en afdeling hos DM&E i Vejle. Det sikrer en meget lav nedetid og en supportafdeling der kender branchens sprog og problemstillinger.

Lyder det interessant for din virksomhed?

Kjelkvist logo
Systemcenter Logo