Mars Valve Europe havde et ønske om fuld mobilitet

Mars Valve Europe flytter sit kontor i skyen

Mars Valve Europe udvikler sig hele tiden med innovative løsninger. Det gælder både når de producerer verdens førende kvalitetskuglehane, men også når de vælger it-løsninger.

Det fysiske kontor er placeret i smukke lokaler på Ferrarivej i Vejle – men alligevel kan Mars Valve Europe arbejde lige effektivt over alt i verden. Det kan de, fordi de har valgt at flytte deres kontor i skyen. Med et ønske om at være mobile fra start, kontaktede de os hos Systemcenter.

Ny fremstormende leverandør af ventiler og haner

Mars Valve Europe grundlagde sin afdeling i Danmark i 2017, men huser allerede i dag over 12 medarbejdere og søger på nuværende tidspunkt endnu flere folk. Med Mars fabrikkens etablering i Danmark, cementere man sin position som den meste solgte 3-delte kuglehane på det danske marked. Mars Valve Europe leverer et høj kvalitetsprodukt og er i stand til, at kunne love kunderne et reklamationsfrit produkt, hvilket er meget vigtig for kunder der fokusere på Plant-Up-Time og Total Cost of Ownership. Målsætningen er at tilføre branchen innovative løsninger i form af nye produkter og løsninger.

Servicebeslag Reference Office 365

Fuld mobilitet og samarbejde i skyen – kun med ét login

Mars Valve Europe har valgt at benytte sig af ERP-systemet Microsoft Dynamics NAV samt Microsoft 365. Det hele leveret af Systemcenter. Begge systemet er placeret i skyen og begge systemer integreres med hinanden. Derfor kan Mars Valve Europe nøjes med et enkelt login, og derefter bevæge sig let imellem systemerne i skyen. E-mail, kalender og regnskabsdata, det hele kædes sammen i skyen. Løsningen er perfekt til virksomheder i vækst, da det i fremtiden er let for Mars Valve Europe at tilføje brugere, hvis væksten fortsætter.

Et bedre samarbejde med SharePoint

Med SharePoint kan filer nemt deles mellem medarbejderne, uafhængig af afdeling, hvor end de befinder sig i landet. Til løsningen er der udviklet versionsstyring af filerne, så Mars Valve Europe altid kan finde de rigtige filer i systemet.

Online kommunikation med Skype for Business

Mars Valve Europe har ydermere valgt at flytte sin kommunikation i skyen. Skype for Business klarer både den interne og eksterne kommunikation. Alt fra almindelig telefoni, online møder, chat og konferencer, klares i skyen. Det er derfor det perfekte værktøj til kommunikation, når medarbejderne er på farten. Kundemøder kan let flyttes på Skype for Business, så transporttid mindskes og effektiviteten øges.

Fremgangen sikres via it-sikkerhed 

Hos Mars Valve Europe ses der fremad. It-sikkerheden er i top fra start. Der er ikke tid til tabte filer eller generelle it-problemer. Derfor er der udviklet brugervalidering, der sikrer, at det altid er den rigtige medarbejder, der forsøger at tilgå virksomhedens filer i skyen. Det gælder både når medarbejderne befinder sig på hovedkontoret i Vejle, eller vil kontrollere sin mail på landevejen.

Vil du også have fuld mobilitet i din it-løsning?

Mars Valve Europe Logo
Systemcenter Logo