Masai Reference mobil ordremodtagelse Pepperi

Masai Clothing Company vælger Pepperi til mobil ordremodtagelse

Dansk modehus satser på mobil ordremodtagelse

Det danske modehus Masai Clothing Company har valgt Systemcenter Randers til at levere den førende mobile ordremodtagelses-løsning Pepperi. Den mobile ordremodtagelse, skal sikre virksomhedens sælgere og agenter, har de rigtige informationer til at betjene mere end 1.300 uafhængige detailbutikker i 25 lande.

Masai Clothing Company blev grundlagt samme år som Danmark vandt EM i fodbold. Det var således i 1992 at den første Masai kollektion så dagens lys. I dag leveres kollektioner fra Masai Clothing Company til mere end 1.300 detailbutikker og stormagasiner i 25 lande. Samtidig har virksomheden 30 egne konceptbutikker fordelt i Danmark, Sverige og Norge.

Pepperi sikrer en højere produktivitet til sælgerne

Steffen Christensen, salgschef hos Systemcenter fortæller om fordelene ved Pepperi-løsningen:
”Pepperi er en brancheløsning til modebranchen og anses i dag som den førende globale løsning. At anvende en komplet international B2B-løsning til mobil ordremodtagelse, giver vores kunder en lang række umiddelbare og direkte indtægtsgivende fordele.
Vi ser at modevirksomhederne opnår hurtigt i implementeringen op mod 35% øges sælgerproduktivitet. Det er tankevækkende, at har man eksempelvis en salgsstyrke på 3 personer, så vil den med Pepperi udføre som om, der var 4 personer. Med Pepperi bruger sælgeren tiden rigtig – nemlig sammen med kunden.
Det er lige præcis det, som branchespecifikt IT kan. Det et det Systemcenter Randers vil levere imod.”

Link mod ERP-system – Microsoft Dynamics NAV (Navision)

Claus Nørgaard, seniorkonsulent hos Systemcenter Randers fortæller om Pepperi løsningen:
”Et vigtigt aspekt med hensyn til at investere i ny teknologi, er evnen hvormed denne nye teknologi kan anvendes op i mod eksisterende systemer. I dette tilfælde er det op i mod en ældre Dynamics NAV version, hvor vi udveksler kunde- og produktinformationer, samt eventuel løbende lagertal.”

Claus Nørgaard fortæller afsluttende:
“Hos Systemcenter Randers kan vi levere Pepperi til mange brancher og til forskellige ERP-systemer. Det er bare at komme i gang.”

Lyder det interessant?

Kontakt mig
Masai logo
Reference Systemcenter logo