QMS-Consult ApS valgte SharePoint og OneDrive

QMS-Consult blev etableret af Henning Nyekjær i 2002. QMS-Consult er en rådgivnings- og kursusvirksomhed, der arbejder med kvalitet, miljø og fødevaresikkerhed. QMS-Consult hjælper virksomheder indenfor alle brancher med at optimere, kortlægge og systematisere processer og procedurer i forbindelse med ledelsessystemer.

Et ønske om fuld udnyttelse af Microsoft 365

QMS-Consult kontaktede Systemcenter, da de ønskede at udnytte deres Microsoft 365 fuldt ud. QMS-Consult havde da de kontaktede Systemcenter Randers, alle deres filer til at ligge på en filserver på Azure og ønskede at benytte mulighederne i deres Office 365 abonnement.

Bogholder Lone Meng Nyekjær fra QMS-Consult fortæller:
”Systemcenter har i dag flyttet alle vores filer i skyen via SharePoint og OneDrive. Det var essentielt for os, at sikkerheden er på et meget højt niveau. Systemcenter har hjulpet os med at sætte 2 faktor-login til vores systemer og vi er tvunget til kontinuerligt at ændre vores password til systemerne. Vi har samtidigt fået installeret både antivirus og backup.”

Lone Meng Nyekjær fortsætter:
”Jeg synes helt sikkert, at vi i dag benytter vores it-løsninger mere effektivt. Specielt vores konsulenter har gjort opmærksom på, at de er meget tilfredse med vores nye cloud-løsning.”

Salgschef Steffen Christensen fra Systemcenter fortæller:
”Med SharePoint og OneDrive har QMS-Consult i dag plads til 1.000 GB filer i skyen, som de kan tilgå, dele og samarbejde om, hvor som helst, når som helst. For at gøre det nemt for alle medarbejderne at benytte sig af de nye muligheder i skyen, har vi oprettet mappestrukturer med forskellige rettigheder. Så det er nemt for medarbejderne at finde rundt i filerne, og oprette mapper som kun enkelte dele af organisationen kan se.”

”Jeg synes helt sikkert, at vi i dag benytter vores it-løsninger mere effektivt.”

Hjælp til opsætning af it-infrastrukturen

Systemcenter har hjulpet med at sætte virksomhedens computere samt mobiltelefoner op med Microsoft 365. SharePoint, OneDrive og resten af Microsoft 365 er nemlig optimeret til alle slags enheder.

Support hvis behovet opstår

Opstår der uforudsete problemer, eller skulle der være spørgsmål til Microsoft 365, har QMS-Consult tegnet et supportabonnement til både Microsoft 365 og hardware. Det betyder, at QMS-Consult kan kontakte vores professionelle supportteam, uden at skulle bekymre sig om høje supportregninger, og derved fokusere på deres kernekompetencer og arbejdsopgaver.

Skal vi hjælpe din virksomhed med Microsoft 365?

QMS-Consult logo SharePoint Onedrive
 Systemcenter Randers SharePoint Onedrive