Randers Tandhjulsfabrik A/S får ny it-infrastruktur

Den nødvendige teknologi til at blive en af de førende i Nordeuropa

Randers Tandhjulsfabrik A/S er en af Skandinavens førende producenter af specialtandhjul og transmissionsløsninger. Virksomheden har sin oprindelse i 1920 og har i snart 100 år konstant udviklet sine kompetencer samt drevet virksomheden til udvikling og vækst. Med en vision om at blive en af Nordeuropas førende leverandører af tandhjul og transmissionsløsninger, skal udstyret internt være i top. Derfor valgte Randers Tandhjulsfabrik A/S at kontakte de lokale eksperter fra Systemcenter, da it-infrastrukturen skulle have en totalrenovering.

”Vi var på udkig efter en it-leverandør, der kunne hjælpe os med en bred vifte af opgaver indenfor it-løsninger. Vi kendte Arno Larsen fra et tidligere succesfuldt samarbejde, så da han blev seniorkonsulent hos Systemcenter, valgte vi at tage kontakt.”, fortæller Bente Rask, økonomichef hos Randers Tandhjulsfabrik A/S.

”Efter vi i dag har lært resten af Systemcenter at kende, er vi utroligt glade for vores valg. Vi har kun oplevet professionel rådgivning og venlig support.”, fortsætter Bente Rask.

Spildtiden mindskes med en it-infrastruktur der fungerer optimalt

I takt med at Randers Tandhjulsfabrik A/S fik nyt produktionsstyringssystem, var der behov for nye servere til virksomheden. Samtidigt var det tid til at udskifte alle Pc’er på kontoret. Systemcenter var fra start med i beslutningsprocessen og rådgav i valget af hardware. Hardware som blev leveret og installeret i de flotte lokaler i Kristrup, Randers.

Med det nye hardware, blev alt software opgraderet til en ren Windows 10 platform. Randers Tandhjulsfabrik A/S står i dag med en stærk it-infrastruktur, som effektiviserer arbejdet for alle medarbejderne og sikrer udnyttelse af teknologien i mange år ud i fremtiden.

Det nye kontor flyttes i skyen

Da Randers Tandhjulsfabrik A/S ikke længere kunne benytte Citrix med deres nye ERP-system, valgte de i samarbejde med Systemcenter, at skifte til Microsoft 365. Med Microsoft 365 kan virksomheden derfor gemme deres filer og dokumenter, når de sidder på kontoret i Randers, men arbejde videre fra deres mobile enheder, når de er på farten. Med Microsoft 365 kan dokumenterne nemlig tilgås fra alle enheder, hvor end du befinder dig i landet.

Som en del af Microsoft 365, har Randers Tandhjulsfabrik A/S valgt at installere Skype for Business, til den interne kommunikation. Skype for Business gør det muligt at kommunikere internt i virksomheden via chat og video. Samtidigt kan virksomheden afholde både interne og eksterne møder, selvom medarbejderne ikke befinder sig i samme lokale.

It-sikkerheden er en stor del af den innovative tilgang til teknologi

For at sikre det nye hardware og it-sikkerheden generelt, blev der installeret ny firewall på netværket. Der bliver automatisk taget backup af virksomhedens filer, så de altid kan gendannes, samtidigt med at der er installeret nyt antivirus på alle computere i virksomheden. Backuppen sker både på alle lokale filer, men også via Spanning Backup på alle filer gemt i skyen. Spanning Backup er en ekstra sikkerhed, der også gør det muligt, at gendanne filer, der ved et uheld bliver slettet manuelt af en medarbejder.

Få fordelene ved en ekstern it-afdeling

Reference Randers Tandhjulsfabrik Logo
Systemcenter Logo