Søren Lund Møbler C5 Reference

Søren Lund Møbler får mere ud af økonomisystemet C5

Udnyt dit økonomisystems fulde funktionalitet

C5 regnskabsprogrammet hjælper virksomheder med at vokse. Det effektiviserer dine arbejdstimer og optimerer din forretning. Men udnytter du og dine medarbejdere alle døre, som C5 systemet åbner? Jørgen gør!

Uddannelsen betaler sig tilbage i øget effektivitet

Jørgen er regnskabschef hos Søren Lund Møbler A/S. Virksomheden bentter sig i dag af økonomisystemet Microsoft Dynamics C5 2012. C5 skaber nye muligheder i effektivisering af forretningen. Men selvom systemet er brugervenligt, kendte Jørgen ikke til de mange muligheder. Og hvordan skulle han det? Han vidste ikke, hvad han ledte efter.

I dag udnytter Jørgen alle mulighederne, som C5 systemet tilbyder:
”Jeg har fået viden om brugen af flere løsninger i C5 systemet, som jeg ikke før kendte til. Jeg var simpelthen ikke klar over, at løsningen var mulig. Det har givet en bedre udnyttelse af systemet, og de muligheder det åbner. Jeg kan for eksempel nævne lagerstyring, hvor jeg lærte nogle nye metoder, der hjælper i hverdagen.”

Tidsbesparelsen er stor når kurser foregår på nettet

Jørgen lærte at bruge systemet til fulde, og han gjorde det direkte fra hans vante stol på kontoret. Han får kurser med en tilstedeværende instruktør, ligesom i et klasselokale, med fordelene i direkte dialog med spørgsmål, kommentarer og svar. Og det hele foregår online.

”Det gør undervisningen fleksibel. Især fordi man lærer direkte i ens eget system, men også fordi det foregår ved ens egen computer. Det er enormt tidsbesparende, fordi du kan arbejde indtil 5 minutter før kurset. Så er der ingen spildtid på transport.”

Kurserne bliver afholdt i et onlineunivers, som gør samtalen mellem instruktør og kursist så nem, som sad man i samme lokale. Instruktørerne er it-specialister fra dit lokale Systemcenter Randers. De viser dig rundt i C5’s mange muligheder, og du kan se din instruktørs skærm, og hvordan han manøvrerer rundt. Derudover kan instruktøren overtage din skærm, og vise dig hvordan du gør, i dit eget system.

Jørgen udnytter nu endnu bedre mulighederne i C5 til styring af virksomheden, og han lærer stadig flere med kurserne. Kurserne er intensive på specifikke områder i systemet, og du kan selv vælge, hvilke der er relevant for dig.

Skal vi hjælpe din virksomhed med at udnytte sine it-løsninger?

Reference logo Soeren Lund Moebler
Reference Systemcenter logo