Vorup FB Damefodbold valgte Uniconta

1-2-3 så var Vorup FB Damefodbold på økonomisystemet Uniconta

Da Vorup FB Damefodbold søgte ny leverandør af økonomisystem, faldt valget på den lokale virksomhed og klubsponsor Systemcenter Randers. VFB Damefodbold havde i en længere periode benyttet regnskabsprogrammet Visma eAccounting, men var på udkig efter en nyere og moderne løsning.

Frivillig leder hos Vorup FB Damefodbold, Leif Råby Pedersen fortæller om valget af Uniconta:
”VFB Damefodbold foretog tidligere bogføring i Visma eAccounting. Da bogføringsprogrammet Visma eAccounting udgik, fik vi mulighed for at konvertere til e-conomic, hvorfor vores data blev konverteret til dette program. Imidlertid fik vi kendskab til Uniconta og fik det demonstreret sammen med VFB Hovedforening. Da dette program bliver serviceret af én af vores mange sponsorer Systemcenter Randers og samtidig opfyldte alle vore behov, valgte vi i stedet at overgå til dette.”

Hurtig konvertering af klubbens data fra e-conomic til Uniconta

Konverteringen fra e-conomic foregår altid mere eller mindre smertefrit. Uniconta har udarbejdet et konverteringsværktøj der gør det nemt og hurtigt, at konvertere data over i det nye økonomisystem. Kort tid efter at have truffet valget om at konvertere til Uniconta, kunne der arbejdes videre med de “gamle” data i et nyt økonomisystem. Uniconta konsulent hos Systemcenter Randers, Asger Bonde fortæller om konverteringen:

”Efter at have holdt et møde med Leif og aftalt hvilke data der skulle konverteres til Uniconta, var det faktisk bare at starte med arbejdet. Konverteringen og klargøringen af Uniconta kan gøres yderst effektiv pga. de indbyggede konverteringsprogrammer som Uniconta har lavet. Jeg er sikker på, at det var det helt rigtige valg for VFB Damefodbold at vælge Uniconta, og jeg er glad for vi fik leveret en løsning, vi begge kan være glade for.”

Ikke flere tanker om backup

Med Uniconta skal VFB Damefodbold ikke længere tænke på backup af deres data. Økonomisystemet, som er cloud-baseret, gemmer nemlig automatisk en løbende backup af al information. Backuppen foretages ved hosting-selskabet, så VFB Damefodbold, altid kan spole tiden tilbage i systemet, hvis det bliver nødvendigt.

Dagligdagen med 1.000 posteringer årligt

Leif Råby Pedersen fortæller om den daglige brug af Uniconta i VFB Damefodbold:

”Vi er glade for Uniconta, som har vist sig at være et stabilt program. VFB Damefodbold anvender hovedsageligt Uniconta til bogføring af indtægter og udgifter (ca. 1.000 posteringer årligt), samt udskrivning af fakturaer til vores debitorer. Den daglige bogføring i Uniconta sker uproblematisk, og en af fordelene ved programmet er bl.a. at det har en kapacitet der gør, at man altid kan komme hurtig på, og indtil nu – hvor vi har brugt programmet i ca. ½ år – har vi ikke haft nedbrud eller andre fejl. Vi kan derfor trygt anbefale Uniconta til andre foreninger og virksomheder.”

Lyder Uniconta interessant?

Reference Vorup FB Damefodbold Logo
Reference Systemcenter logo