Nemt nyt økonomisystem

Så nemt kommer du i gang med dit nye økonomisystem

Et nyt økonomisystem er bestemt ikke noget impulskøb. Det kræver overvejelse og en forholdsvis lang beslutningsproces at vælge, hvilket økonomisystem der er rigtigt for din virksomhed.

MEN, derfor behøver det ikke være kompliceret at skifte økonomisystem. Hos Systemcenter Randers holder vi os altid til vores projektcyklus, så det er simpelt og nemt for kunden at skifte sit økonomisystem.

Projektcyklus økonomisystem

Projektcyklus: Vi holder os til vores projektcyklus, for at levere den bedste løsning til vores kunder.

Analyse

Når du kontakter Systemcenter Randers, starter vi i fællesskab med at analysere din virksomheds behov. Hvad har din virksomhed brug for i et økonomisystem? Hvordan kan vi optimere din virksomheds processer og hvordan optimerer vi din virksomheds flows?

Denne del klarer vi over et møde. Har din virksomhed behov for en større løsning, med mange integrationer til resten af dine systemer, samler vi hele processen i en workshop. I denne workshop ser vi hinanden i øjnene, og bliver enige om, hvad din virksomhed skal ende ud med.

Nedenfor ser du f.eks. tilføjelsesprogrammer til et af vores økonomisystemer. Sammen gennemgår vi dine behov, og samler den helt rigtige løsning til din virksomhed.

  • Bankintegration

  • Fakturaindscanning

  • Indhent betaling og opkræv debitorer

  • Kvitteringsindscanning

  • Forsendelses booking og print

  • Mobil ordremodtagelse

  • Elektronisk samhandelsproces

  • Webshop integration

Tilføjelsesprogrammer: Vi samler en løsning, der passer til din virksomhed.

Analysen klarer vi sammen

Vi afholder et indledende møde, hvor vi lærer hinanden at kende og udarbejder en hurtig for-analyse af virksomhedens behov.
Vi afholder et opfølgende møde, hvor vi aftaler målsætningen og vejen dertil.
Hvis I har en større løsning, tilbyder vi at afholde en workshop, hvor hele planen kortlægges.

Udvikling

Når vores analyse er færdiggjort, begynder vi hos Systemcenter Randers, at udvikle løsningen. Denne del af processen er blevet meget mere simpel med årene. Det skyldes at vores økonomisystemer er standardsystemer. Det betyder at vi aldrig piller ved kernen af systemerne. Systemcenter Randers målretter løsningen til din virksomhed, med tilføjelsesprogrammer og plugins. Du kan sammenligne det med din mobiltelefon. Når du skal have dækket visse behov på din mobil, downloader du den rigtige app. Sådan arbejder vi med økonomisystemer. Det er altså Systemcenter Randers’ job at rådgive om netop disse muligheder i analysedelen.

I udviklingsprocessen konverteres virksomhedens nuværende data over i det nye økonomisystem, så ingen data går tabt. Brug af standardsystemer og standardiserede programelementer giver stor sikkerhed mod fejl. Systemudvikling sker i tæt samarbejde mellem programmører og teknikere.

Udviklingen klarer vi hos Systemcenter Randers

Vores erfarne konsulenter og programmører konverterer dine eksisterende data over i det nye økonomisystem.
Løsningen samles og integrationen mellem virksomhedens systemer klargøres.
Den samlede løsning gennemgås og godkendes af virksomhedens it-ansvarlige.

Implementering

Hos Systemcenter Randers klarer vi de forudgående test og med omhyggelig forberedelse, sikrer vi en smertefri implementering af dit nye økonomisystem. Størstedelen af implementeringen foregår i Systemcenter Randers’ testmiljø, så din virksomhed forstyrres mindst muligt i det daglige arbejde. Du skal derfor hverken være nervøs for store nedetider eller store forstyrrelser i implementeringen.

Implementeringen klarer vi hos Systemcenter Randers

Systemcenter Randers forbereder implementeringen i eget testmiljø
Selve implementeringen foretages på en arbejdsdag

Uddannelse

For at sikre, at din virksomhed får en let start på det nye økonomisystem, står Systemcenter Randers for at uddanne din virksomhed. Vi deler vores viden og sikrer at din virksomhed arbejder effektivt med det nye økonomisystem. Brugeruddannelsen er en vigtig del af implementeringen og vi sætter os ind i virksomhedens praktiske brug af økonomisystemet.

Uddannelsen klarer vi sammen

Alt efter løsningens størrelse, afsættes der ca. en dag til uddannelse i økonomisystemet og implementeringerne i de andre systemer.

Support

Dit økonomisystem er klar og din hverdag fortsætter ufortrødent. Skulle der opstå uforudsete forhindringer, tilbyder Systemcenter Randers support. Vores support-afdeling er velbemandet med kvalificerede medarbejdere, der er indstillede på at løse problemer hurtigt og effektivt.

Supporten klarer vi hos Systemcenter Randers

Alle hverdage fra 08-16 sidder vi klar til at hjælpe din virksomhed videre med sit økonomisystem.

Løbende rådgivning og udvikling

Vores projektcyklus bevæger sig cirkulært, fordi vi altid står klar til at rådgive og videreudvikle på vores kunders løsninger. Teknologien er i konstant udvikling, og vi holder hos Systemcenter Randers altid fingeren på pulsen. I fællesskab analyserer vi derfor din samlede løsning, og sørger for, at alle systemer spiller optimalt sammen.

Hos Systemcenter Randers leverer vi løsninger baseret på økonomisystemerne Business Central, Dynamics NAV og Uniconta.

Lad os hjælpe dig med dit nye økonomisystem