Nu kan du scanne bilag i Uniconta

Så er der spændende nyheder fra Uniconta. Det er nu muligt at scanne sine bilag ind i Uniconta. Det kan gøres ved at du sender dit bilag med e-mail eller tager et billede af bilaget med din mobile app.

3 gode grunde: Derfor skal du scanne bilag i Uniconta

Der er flere fordele ved at benytte sig af at scanne sine bilag. Vi nævner her 3 gode grunde til, at din virksomhed skal tage skridtet.

1. Slip for bilagsindsamling

Slip for at miste dine bilag og for at oprette mangellister. Med Bilagscan gemmes dine dokumenter i Uniconta.

2. Fjern menneskelige fejl

Når du scanner dine bilag, undgår du den manuelle indtastning, som kan medføre menneskelige fejl. Bilagscan bryster sig med 100% korrekt scanning af alle typer bilag.

3. Spar tid og penge

Slip for tidsforbruget det kræver at indtaste alle bilag manuelt. Ved at automatisere bilagsindtastningen, sparer du både tid og penge. Tid og penge du kan bruge på at tjene penge til virksomheden.

Sådan virker integrationen Bilagscan i Uniconta

Fra d. 22. juli 2018, er det nu muligt at scanne sine bilag direkte ind i Uniconta, ved hjælp af integrationen Bilagscan. Integrationen er frigivet sammen med Update 75.

Fra Uniconta’s indbakke, kan man derfor nu sende sine bilag til Bilagscan, som tager dataene og returnerer dem til Uniconta. Det drejer sig om f.eks. leverandører, totalbeløb, fakturadato og valuta

Uniconta sender alle bilag, uanset om det er kvitteringer eller indkøbsfakuraer. Bilagene kan sendes som PDF-filer og PNG/JPG-filer.

Der er ikke noget startgebyr, abonnement eller lignende. Man bliver faktureret for det reelle forbrug.

KAMPAGNE: Som kunde sparer du 33 % på hvert bilag

Uniconta og Bilagscan tilbyder alle nye kunder, der tilmelder sig til Bilagscan senest den 31. august 2018 en besparelse på 50 øre pr. bilag i hele virksomhedens levetid. Prisen førhen har været 1,50 kroner pr. bilag.

Kampagnen gælder for de kunder, der anvender Scannede bilag uden kontrol, og beregnes altid i forhold til vejledende udsalgspris.

Kom i gang med at scanne dine bilag i dag

Kontakt Systemcenter Randers i dag, så hjælper vi dig godt i gang med Bilagsscan til Uniconta.

Kontakt Systemcenter Randers
Læs mere om Uniconta