Ny salgschef

Byd Steffen Christensen velkommen hos Systemcenter Randers

Fra d. 02/10-2017 er Steffen Christensen en del af vores voksende team hos Systemcenter Randers. Steffen er den tredje nyansættelse i 2017, hvilket gør at der hos Systemcenter Randers nu huserer 21 medarbejdere. Steffen Christensen har tidligere arbejdet som salgs- & partneransvarlig hos DanDomain.

Direktør Anders Bay fra Systemcenter Randers fortæller om ansættelsen af Steffen Christensen:
”Vi har kendt Steffen de sidste par år, hvor han har arbejdet hos vores samarbejdspartner DanDomain. Vi kender således til Steffen på forhånd, og ved hvordan han håndterer sine kunder og partnere. På den baggrund er vi trygge og glade for, at Steffen fremadrettet er en del af Systemcenter Randers og vi ser frem til, at få mere fokus på kommunikation, så vi kan komme endnu bedre ud over rampen. Vi tror på, at vores løsninger skaber værdi for vores kunder og ser frem til, at Steffen kan hjælpe os med, at skabe ekstra værdi i de danske virksomheder landet over.”

Nyansat salgschef, Steffen Christensen, fortæller om valget af Systemcenter Randers:
”Jeg har gennem de sidste 3 år arbejdet tæt sammen med Systemcenter Randers, da jeg som salgsansvarlig hos DanDomain A/S bl.a. har haft ansvaret for forhandlere og partnere. Jeg har altid set Systemcenter Randers som en professionel og seriøs virksomhed, som uden tvivl sætter sine kunder i højsædet og leverer produkter og ydelser i særklasse. Det er en utrolig spændende ”jysk” virksomhed med stor potentiale. Ikke blot i antal medarbejdere, men også når vi taler om innovation og ambitioner. Det er netop derfor jeg valgte, at fortsætte min karriere hos Systemcenter Randers, da jeg endelig fik muligheden.  Jeg forventer at kunne hjælpe med til, at give kunderne en endnu bedre kundeoplevelse samt være med til, at løfte salget og skabe vækst på tværs af hele produktpaletten. Jeg glæder mig meget til at tale med nye som gamle kunder.”