Kontakt support2018-10-19T10:46:51+00:00

Kontakt vores supportafdeling

Pris uden supportabonnement er minimum ½ time á kr. 447,50,-

Find svaret i vores FAQ

Vi har udarbejdet en FAQ-side, hvor vi svarer på de mest stillede spørgsmål i supporten. Samtidigt linker vi nyttige links og videoer, der underviser dig i programmet, og hjælper din virksomhed med at effektivisere arbejdsgangen.

FAQ

HOLD DIG OPDATERET

Vi sender nyhedsbreve ud månedligt med nyheder, gode råd, tips & tricks, samt unikke tilbud på software og hardware.
TILMELD
close-link
Tilmeld nyhedsbrev