Systemcenter Randers er sammen med Microsoft talere på årets Fashionseminar

Når fashionseminar.dk lukker dørene op for årets Fashionseminar, så er det er det 6. gang det sker og 2. gang, hvor Systemcenter Randers bliver bedt om at levere et indlæg.

Fashionseminar har til formål via gratis seminarer at byde mode- og tekstilbranchen indenfor til et indblik i, hvordan primært it kan understøtte og udvikle forretningen. Typisk er forårets seminar præget af en visionstilgang, og efterårets tilgang er mere praktisk og hands-on.

Netop dette års seminar går da også under temaet HANDS-ON. Fokus via cases og en hands-on gennemgang vil vise, hvordan 3 internationale løsninger kan underbygge henholdsvis produktudvikling, B2B salg og en 100% online fashion ERP-platform.

Systemcenter Randers deltager i Fashionseminar

Billede fra sidste Fashionseminar

Løsninger til forskellige behov og udfordringer

Claus Nørgaard, seniorkonsulent og ansvarlig for segmentet mode- og tekstil hos Systemcenter Randers forklarer:
”Første gang vi deltog, var det for at præsentere konceptet Best-Of-Breed systemer til modebranchen. De enkeltstående systemer, der med dyb funktionalitet, dækker specifikke funktionsområder. Det var en stor oplevelse, specielt at møde så mange forskellige virksomheder, er alle bød ind med forskellige typer behov og udfordringer.

Systemcenter Randers har måske i mange år været en slags ”No name – but know how” virksomhed som leverandør af forretningskritiske IT-løsninger for modebranchen. Det har betydet at vores kunder typisk er kommet til os, efter at være blevet anbefalet af andre kunder. For 10 år siden udviklede vi vores IT-as-a-Service koncept, hvor vi fungerer som virksomhedernes eksterne IT-afdeling. Dette frigiver tid og rum til at modevirksomhederne kan fokusere på drift og ikke mindst forretningsudvikling. Konceptet har specielt de sidste par år slået igennem. Faktisk så meget, at vi blot i 2016 næsten har fordoblet organisationen og opkøbt to virksomheder.

Der er vores koncept omkring ’Den outsourcede IT-afdeling’, som Fashionseminar syntes er interessant og som vi har fået mulighed for at fortælle om.”

Om Fashionseminar

Med næsten 500 deltagere, er Fashionseminar Danmarks største seminar omkring IT til modebranhcen. Fashionseminar.dk afholder 2 årlige seminarer, hvor den danske modebranche bliver inviteret, til at blive klogere på de muligheder, der er tilstede for at forbedre branchens workflow. Talere og indlægsholdere er branchens førende kompetencer.

Tidligere afholdte seminarer i Fashionseminar.dk regi.
– Jun. 2016 Cloud til modebranchen (75 tilmeldte)
– Nov. 2015 Omni channel til modebranchen (95 tilmeldte)
– Maj 2015 360° IT til modebranchen (88 tilmeldte)
– Nov. 2014 eHandelsseminar (152 tilmeldte)
– Maj 2014 Fashion Supply Chain (110 tilmeldte)

Det er Systemcenter Randers koncept omkring ’Den outsourcede IT afdeling’, som Fashionseminar syntes er interessant og som vi har fået mulighed for at fortælle om.