Ny projektleder & HR-ansvarlig

Byd May Damgaard velkommen til Systemcenter Randers

May Damgaard er fra d. 01/02-2019 ny projektleder og HR-ansvarlig hos Systemcenter Randers. Ansættelsen sker som konsekvens af Systemcenter Randers vækst de seneste år. Væksten er sket både i forretningen men også i antallet af medarbejdere. May Damgaard får derfor til ansvar at sørge for, at Systemcenter Randers fortsat får leveret projekter til tiden og til samme høje standard som altid.

Direktør Anders Bay fra Systemcenter Randers fortæller om ansættelsen af May Damgaard:
”Vi har hos Systemcenter Randers haft et godt samarbejde med May Damgaard i mange år. Vi ved hvad hun står for, og vi ved hun kan bringe stor værdi til Systemcenter Randers og vores kunder. Med væksten de seneste år, føles det naturligt at ansætte en stærk medarbejder til at hjælpe med projektledelse og HR. Vi tror på, at vi med denne ansættelse fortsat kan udvikle og implementere tilfredsstillende it-løsninger.”

Projektleder & HR-ansvarlig, May Damgaard, fortæller om valget af Systemcenter Randers:
”Valget om jobskifte var pludselig ikke så svært, da der åbnede sig mulighed for et job hos Systemcenter Randers. Jeg har kendt Systemcenter Randers gennem mange år, og deres stærke hold af kompetente medarbejdere, kunne jeg kun have lyst til at blive en del af. Jeg glæder mig til, at bidrage med optimering af arbejdsprocesser, projektledelse og arbejdsglæde til gavn for såvel kunder som medarbejdere.”

Skal Systemcenter Randers stå for dit næste store it-projekt?

Så får du mulighed for at stifte bekendtskab med May Damgaard i hendes rette element. Systemcenter Randers er klar til at hjælpe din virksomhed videre med Business Central eller Uniconta. Skal du f.eks. konvertere fra Dynamics C5 til et nyere økonomisystem, så kontakt os.