Vores bedste Dynamics C5 team nogensinde

Bare rolig – vi fortsætter med at supportere Dynamics C5

Vi har fortsat stor fokus på Dynamics C5, som vores seniorkonsulent Flemming Baunsgaard, nu står i spidsen for. Flemmings fineste opgave er, at sørge for at vi kan supportere Dynamics C5 mange år fremover, så du som kunde kan føle dig tryk med Dynamics C5 som økonomisystem – også i fremtiden.

Flemming kan også benyttes, hvis du går med tanker om at skifte din Dynamics C5 ud med Dynamics NAV eller Dynamics 365. Flemming har en stor vidensbank og deler gerne ud af sin erfaring.

Fokus på god Dynamics C5 support

Flemming, Inga og Asger er ansat i Systemcenter Randers til udelukkende at arbejde med Dynamics C5. De sørger for at alle vores Dynamics C5 kunder får en god support. Steen, Claus og Peter er klar til at træde til som backup, men arbejder også med Dynamics NAV. Når I kontakter os, er det Inga og Flemming der står for den daglige support, mens Asger sidder som den primære programmør.

Bare rolig! Dynamics C5 virker også næste år

Vi kender problemstillingen. Du har hørt, Dynamics C5 bliver til Dynamics 365 – og derfor virker C5 ikke fremadrettet. Vi kan dog hos Systemcenter Randers forhåbentlig skabe lidt ro, med dette blogindlæg. Vi har nemlig aldrig haft et stærkere C5 team. Vi har som sagt medarbejdere, der udelukkende arbejder med Dynamics C5 – også i de kommende år. Så som bruger, behøver du ikke at forhaste din beslutning om fremtidig økonomisystem. Kontakt endelig Flemming, hvis du har nogle spørgsmål.

Arbejd mere effektivt i Dynamics C5

Hos Systemcenter Randers afholder vi dagligt online kurser, der styrker vores kunders brug af Dynamics C5. Vores dygtige medarbejdere sidder personligt klar, til at hjælpe brugerne med at arbejde mere effektivt og målrettet. Hvert kursus tager op til en time og betaler sig selv tilbage i tidsbesparelse på den korte og lange bane.

Nogen spørgsmål? Kontakt os!