Vores bedste Dynamics C5 team nogensinde

Bare rolig – vi fortsætter med at supportere Dynamics C5

Vi har fortsat stor fokus på Dynamics C5, som vores seniorkonsulent Inga Larsen, nu står i spidsen for. Inga’s fineste opgave er, at sørge for at vi kan supportere Dynamics C5 mange år fremover, så du som kunde kan føle dig tryk med Dynamics C5 som økonomisystem – også i fremtiden.

Inga kan også benyttes, hvis du går med tanker om at skifte din Dynamics C5 ud med Dynamics NAV eller Dynamics 365. Inga har en stor vidensbank og deler gerne ud af sin erfaring.

Fokus på god Dynamics C5 support

Vi har i Systemcenter Randers en afdeling der kun arbejder med Dynamics C5. De sørger for at alle vores Dynamics C5 kunder får en god support.

Bare rolig! Dynamics C5 virker også næste år

Vi kender problemstillingen. Du har hørt, Dynamics C5 bliver til Dynamics 365 – og derfor virker C5 ikke fremadrettet. Vi kan dog hos Systemcenter Randers forhåbentlig skabe lidt ro, med dette blogindlæg. Vi har nemlig aldrig haft et stærkere C5 team. Vi har som sagt medarbejdere, der udelukkende arbejder med Dynamics C5 – også i de kommende år. Så som bruger, behøver du ikke at forhaste din beslutning om fremtidig økonomisystem. Kontakt endelig Inga, hvis du har nogle spørgsmål.

Arbejd mere effektivt i Dynamics C5

Hos Systemcenter Randers afholder vi dagligt online kurser, der styrker vores kunders brug af Dynamics C5. Vores dygtige medarbejdere sidder personligt klar, til at hjælpe brugerne med at arbejde mere effektivt og målrettet. Hvert kursus tager op til en time og betaler sig selv tilbage i tidsbesparelse på den korte og lange bane.

Nogen spørgsmål? Kontakt os!